Hvordan jobber vi?

Et flertall av bedrifter har i dag avtaler med mange ulike byråer for å kunne imøtekomme behovet for spesialisert markedsføring. I prinsippet vil dette si at en bedrift kan ha et mediebyrå, et reklamebyrå, et produksjonsbyrå og et designbyrå. For å oppnå gode resultater, er bedrifter avhengige av at alle de ulike byråene prater sammen og har en felles forståelse av hver enkelt bedrifts markedsstrategi og konsepter.

Nettverk av byråer

For å forenkle og kvalitetssikre denne prosessen har Arena 12b samlet et nettverk av ulike byråer som vi har et tett samarbeid med. Arena 12b har som mål å hjelpe bedrifter å få mest mulig utbytte av markedsbudsjettet. Vi tilbyr derfor kundene våre et kontaktpunkt og en fast markedskonsulent.

Skreddersydd markedsplan

Sammen utarbeides det en skreddersydd markedsplan som igangsettes og gjennomføres av Arena 12bs markedskonsulenter. Markedskonsulenten setter deretter sammen et tverrfaglig team på tvers av samarbeidspartnere i tråd med markedsplan og prosjektstyrer dette for kunde.


Arena 12b er et nettverksbasert markedsbyrå som hjelper merkevarer å optimalisere og tenke innovativt innen retail og varehandel.