Hvorfor bruke oss?

Vi har lang erfaring med merkevarebygging fra byråsiden og fra bedriftssiden. Vi har derfor dyp kunnskap om hvordan dynamikken mellom markedsavdeling og byråer bør se ut. I tillegg vet vi hvordan de ulike markedskanalene jobber sammen. Dette sammen med kreativ tenkning gir resultater. Branding, posisjonering, differensiering og forretningsstrategi ligger i vårt DNA.

Nettverk av byråer

For å forenkle og kvalitetssikre denne prosessen har Arena 12b samlet et nettverk av ulike byråer som vi har et tett samarbeid med. Arena 12b har som mål å hjelpe bedrifter å få mest mulig utbytte av markedsbudsjettet. Vi tilbyr derfor kundene våre et kontaktpunkt og en fast markedskonsulent.

Skreddersydd markedsplan

Sammen utarbeides det en skreddersydd markedsplan som igangsettes og gjennomføres av Arena 12bs markedskonsulenter. Markedskonsulenten setter deretter sammen et tverrfaglig team på tvers av samarbeidspartnere i tråd med markedsplan og prosjektstyrer dette for kunde.


Arena 12b er et nettverksbasert markedsbyrå som hjelper merkevarer å optimalisere og tenke innovativt innen retail og varehandel.