Vårt team

Vi er et team med bred kompetanse innen retail, salg, markedsføring og merkevarebygging.
Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Kirsti K. Berg

Senior bedriftsrådgiver

Kirsti er spesialist innen retail og markedsføring og hjelper bedrifter å ta ut hele markedspotensialet. Hun bidrar til at merkevarer synes i de kanalene hvor kundene ønsker å finne dem på en effektiv og god måte, og i tråd med merkevare – og kommunikasjonsstrategien

Hun har 20 års erfaring med kjededrift både som markedsdirektør og fra byråsiden og har solid kompetanse både på strategisk nivå og operativt – kort vei fra ord til handling!

God innsikt og forståelse for digitale verktøy og kanaler (CRM, SoMe, nettsider, prosjektstyringssystemer, interne kommunikasjonskanaler, intranett og analyseverktøy)

Kirsti har en MBA i merkevareledelse fra Norges Handelshøyskole samt en del spesialkurs fra BI (Coaching og selvledelse, Personalledelse, Retorikk, Digital forretningsforståelse, Styreledelse og Bærekraft)

Stian Georg Kjellin Berg

Kommunikasjonsrådgiver og prosjektleder

Stian er kommunikasjonsrådgiver og prosjektleder innen markedsføring og hjelper bedrifter å utforme, planlegge og følge opp innholdsaktiviteter tilpasset bedrifters langsiktige markedsplan og visjoner.

Han er en igangsetter og trives godt i miljøer hvor man er nødt til å håndtere endringer og kontinuerlig tilpasse seg.

Stian har tidligere erfaring som digital rådgiver og har en utdannelse i forretningsutvikling med spesialisering i ledelse.

Sunniva D. Brufladt

Kommunikasjonsrådgiver og prosjektleder

Sunniva er effektiv, strukturert og tydelig. Med erfaring fra bedriftsutvikling så vel som fra service- og turistbransjen, vet hun hvor mye den lille prikken over i-en teller i det store bildet.

Med en bachelor i medievitenskap, kombinert med en pågående utdannelse som grafisk designer, har hun en bred tilnærming til kommunikasjonsfaget.

Sunniva er opptatt av de små detaljene som likevel kan ha stor betydning. Enten det gjelder kommunikasjon, design av nettsider og grafiske elementer, eller innhold, ser hun alltid etter måter å fremme et tydelig, sammensatt og helhetlig perspektiv.


Arena 12b er et nettverksbasert markedsbyrå som hjelper merkevarer å optimalisere og tenke innovativt innen retail og varehandel.