Vårt team

Vi er et team med bred kompetanse innen retail, salg, markedsføring og merkevarebygging.
Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Kirsti K. Berg

Senior bedriftsrådgiver

Kirsti er spesialist innen retail og markedsføring og hjelper bedrifter å ta ut hele markedspotensialet. Hun bidrar til at merkevarer synes i de kanalene hvor kundene ønsker å finne dem på en effektiv og god måte, og i tråd med merkevare – og kommunikasjonsstrategien

Hun har 20 års erfaring med kjededrift både som markedsdirektør og fra byråsiden og har solid kompetanse både på strategisk nivå og operativt – kort vei fra ord til handling!

God innsikt og forståelse for digitale verktøy og kanaler (CRM, SoMe, nettsider, prosjektstyringssystemer, interne kommunikasjonskanaler, intranett og analyseverktøy)

Kirsti har en MBA i merkevareledelse fra Norges Handelshøyskole samt en del spesialkurs fra BI (Coaching og selvledelse, Personalledelse, Retorikk, Digital forretningsforståelse, Styreledelse og Bærekraft)

Stian Georg Kjellin Berg

Kommunikasjonsrådgiver og prosjektleder

Stian er kommunikasjonsrådgiver og prosjektleder innen markedsføring og hjelper bedrifter å utforme, planlegge og følge opp innholdsaktiviteter tilpasset bedrifters langsiktige markedsplan og visjoner.

Han er en igangsetter og trives godt i miljøer hvor man er nødt til å håndtere endringer og kontinuerlig tilpasse seg.

Stian har tidligere erfaring som digital rådgiver og har en utdannelse i forretningsutvikling med spesialisering i ledelse.

Robert Sjøborg

Senior bedriftsrådgiver

Robert er spesialist innen markedsstrategi og merkevarer. Han hjelper bedrifter identifisere lønnsomme markedsmuligheter og finne hvordan man kan være konkurransedyktig selv mot globale og digitalt modne konkurrenter.

Han har arbeidet med merkevarer i flere tiår, som markedsdirektør og salgsdirektør i noen av Norges ledende marketing-bedrifter (så som Lilleborg, Arcus og Orkla). Han var i en årrekke ansvarlig for merkevare- og salgskompetansen i Orkla gjennom å lede Orkla Merkevareskole og Orkla Salgslederskole.

De seneste årene har han bidratt til å starte et digitalt marketing- og mediabyrå, og til daglig arbeider han som Sr. Bedriftsrådgiver i Bright Performance AS. Bright er et ledende konsulentselskap i Østfold som hovedsakelig bistår bedrifter med omstilling- og forbedringsprosjekter. Han inngår i Arena12b’s nettverk og bistår gjerne ved behov.

Robert har en svært bred kompetanse. Han er opprinnelig sivilingeniør (maskin) fra NTH/NTNU og har en MBA fra Duke University. I tillegg har han konsulent- og styrevervs-erfaring fra en rekke ulike bransjer, bl.a. fra flere bærekrafts-orienterte bedrifter.


Arena 12b er et nettverksbasert markedsbyrå som hjelper merkevarer å optimalisere og tenke innovativt innen retail og varehandel.